La Cité Solidor

Een "pop & arty" tussenstop in het hart van de haven van Saint-Servan
Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Saint-Malo
  • Cité Solidor is een vrolijk Spaans hostel en biedt zes licht ingerichte appartementen voor individuele reizigers of groepen.

  • Amandelgroen en bloedsinaasappel in de flat "Moonrise Kingdom", een eerbetoon aan de film van Wes Anderson; kleurrijke ex-voto's en bloemstukken in het appartement gewijd aan de beroemde Frida Kahlo; een cameo van rozen en smaragdgroen in "Bollyroom", de studio geïnspireerd op Indiaas Hollywood... Welkom in de grillige, kunstzinnige wereld van Cité Solidor, dat reizigers zes flats op drie verdiepingen biedt. Sla een voorraadje in: met uitzondering van de Majorelle suite hebben alle...
    Amandelgroen en bloedsinaasappel in de flat "Moonrise Kingdom", een eerbetoon aan de film van Wes Anderson; kleurrijke ex-voto's en bloemstukken in het appartement gewijd aan de beroemde Frida Kahlo; een cameo van rozen en smaragdgroen in "Bollyroom", de studio geïnspireerd op Indiaas Hollywood... Welkom in de grillige, kunstzinnige wereld van Cité Solidor, dat reizigers zes flats op drie verdiepingen biedt. Sla een voorraadje in: met uitzondering van de Majorelle suite hebben alle appartementen een keuken waar je gerechten kunt bereiden om van te genieten in de gemeenschappelijke tuin, die wordt opgefleurd door de street-art fresco's van kunstenaars Sandre en Thiago Ritual. Vanaf de bovenste verdiepingen mag u het adembenemende uitzicht op de Solidor-toren niet missen, de beroemde middeleeuwse doorwaadbare toren en embleem van de wijk... voordat u terugkeert naar de versterkte stad en haar stadsmuren, via de Bas-Sablons dijk.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten