Zie foto's (3)
Spi Ouest-France

La course Spi Ouest-France - Banque Populaire Grand Ouest 2023

Sportwedstrijd, Sport en ontspanning in La Trinité-sur-Mer
  • Het is een bloei van monohulls op het water; elk jaar de grootste regatta van bewoonde zeilboten in Europa en een genot voor amateurs. Kom naar La Trinité voor de Spi Ouest France!

  • Het zou zomaar een zeilwedstrijd kunnen zijn. Behalve dan dat het HET benchmark evenement is, het jaarlijkse mekka voor amateur en professionele zeilers, gesponsord door het grootste dagblad van Frankrijk! De grote schippers zijn er en honderden zeilboten komen samen in de baai van Quiberon om deel te nemen aan de regatta's. Het is een gezellige bedoening op het water en op het strand. Het is een gezellige bedoening op het water en aan land, waar een gevoel van feestelijkheid heerst. Tot de...
    Het zou zomaar een zeilwedstrijd kunnen zijn. Behalve dan dat het HET benchmark evenement is, het jaarlijkse mekka voor amateur en professionele zeilers, gesponsord door het grootste dagblad van Frankrijk! De grote schippers zijn er en honderden zeilboten komen samen in de baai van Quiberon om deel te nemen aan de regatta's. Het is een gezellige bedoening op het water en op het strand. Het is een gezellige bedoening op het water en aan land, waar een gevoel van feestelijkheid heerst. Tot de volgende editie?
  • Gesproken talen
    • Frans
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 28 maart 2024 tot 1 april 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten