Zie foto's (5)

La Forêt Fouesnant : Un village marin de caractère !

La Forêt-Fouesnant, balkon aan de oceaan
Rondleiding met gids in La Forêt-Fouesnant
  • La Forêt-Fouesnant is een karaktervol vissersdorp aan de open zee. De beste skippers van Europa hebben hier het anker uitgeworpen tussen de oude haven en het lange zandstrand.

  • La Forêt-Fouesnant is bij uitstek een maritieme stad en ademt met grote teugen de zeelucht in. De majestueuze granieten kerk (16e eeuw) aan de oude haven waakt over een lang lint van fijn zand, beschut tegen de wind, langs de zee. Vergeet niet dat de jachthaven van Port-la-Forêt, derde jachthaven van het zuiden van Bretagne, de trainingsite is van de beste zeevaarders van de Atlantische oceaan. U volgt hun spoor aan boord van een zeilboot of motorboot, kaap op de Îles du Glénan voor...
    La Forêt-Fouesnant is bij uitstek een maritieme stad en ademt met grote teugen de zeelucht in. De majestueuze granieten kerk (16e eeuw) aan de oude haven waakt over een lang lint van fijn zand, beschut tegen de wind, langs de zee. Vergeet niet dat de jachthaven van Port-la-Forêt, derde jachthaven van het zuiden van Bretagne, de trainingsite is van de beste zeevaarders van de Atlantische oceaan. U volgt hun spoor aan boord van een zeilboot of motorboot, kaap op de Îles du Glénan voor prachtige waterlandschappen. En u laat ze rustig achter om te voet op of de fiets over de 40 km paden het platteland te doorkruisen. De site is een ideale omgeving voor wateractiviteiten een ook bekend om zijn prachtige golfbaan, hoog boven de baai.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions