Pro engagé
  Zie foto's (3)

La Sainte Jeanne

Laat u op uw beurt verleiden door de Sainte-Jeanne!
Traditioneel zeilen in Erquy
 • in de haven van Erquy geeft de Sainte-Jeanne u meteen zin om de golven te doorklieven. Gun uzelf een zilt plezier: deze sloop neemt max. 18 personen mee voor een dagtocht.

 • De hele sfeer van de traditionele zeevaart komt weer tot leven aan boord van de Sainte Jeanne. Gelukkig dat de meester en de matroos het vierkante zeilwerk en de 52 poelies uit hun hoofd kennen! Na een paar aanwijzingen kunt u deelnemen aan de manoeuvres en zelfs het roer vasthouden! Het is een puur geluk om de indrukwekkende romp te voelen reageren. Met de neus in de wind en de ogen op de horizon bent u (tijdelijk) meester aan boord. Om dit moment te vieren is het tijd om voor anker te gaan...
  De hele sfeer van de traditionele zeevaart komt weer tot leven aan boord van de Sainte Jeanne. Gelukkig dat de meester en de matroos het vierkante zeilwerk en de 52 poelies uit hun hoofd kennen! Na een paar aanwijzingen kunt u deelnemen aan de manoeuvres en zelfs het roer vasthouden! Het is een puur geluk om de indrukwekkende romp te voelen reageren. Met de neus in de wind en de ogen op de horizon bent u (tijdelijk) meester aan boord. Om dit moment te vieren is het tijd om voor anker te gaan bij het Fort la Latte en een gezellige picknick te delen. Terwijl u langs de grandioze Cap Fréhel en de lange stranden van Pleneuf-Saint-André vaart heeft u ruim de tijd om te geschiedenis van de boot te ontdekken. Deze sloep uit 1912 werd gebruikt voor goederenvervoer, voordat het een cruiseschip werd. Deze verandering schikt iedereen!
Diensten
 • Activiteiten
  • Activiteit voor onder de 3 jaar
  • Activiteit voor 3 tot 6 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 9 tot 12 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 6 tot 9 jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten