Zie foto's (9)

L'Aod, Maison d'hôtes insulaire

Een comfortabele accommodatie op het ongerepte Ouessant
Gastenkamers in Ouessant
  • Net buiten het dorp Lampaul ligt L'Aod, een charmante B&B, die smaakvol en aansluitend bij het natuurlijk karakter van het eiland is ingericht.

  • Het huis is modern, maar respecteert de lokale architectuur: het comfort van de gasten stond bij Elen voorop. De vier mooie kamers hebben elk een eigen naam: Emile, Paul, Colette en Héloïse. Een ervan heeft een eigen terras en een andere, zeer ruime kamer, biedt net uitzicht op de zee. Ze zijn ingericht in de kleuren van het eiland, in blauwe, grijze en groene tinten. Bij het ontbijt staan natuurlijk lokale producten centraal. L'Aod is Bretons voor de vloedlijn. Toch staat het huis niet aan...
    Het huis is modern, maar respecteert de lokale architectuur: het comfort van de gasten stond bij Elen voorop. De vier mooie kamers hebben elk een eigen naam: Emile, Paul, Colette en Héloïse. Een ervan heeft een eigen terras en een andere, zeer ruime kamer, biedt net uitzicht op de zee. Ze zijn ingericht in de kleuren van het eiland, in blauwe, grijze en groene tinten. Bij het ontbijt staan natuurlijk lokale producten centraal. L'Aod is Bretons voor de vloedlijn. Toch staat het huis niet aan zee, maar achter het hoofddorp van het eiland, waar het platteland begint, beschut tegen de wind. Kruidenier, bakker, cafés, restaurants en andere voorzieningen van het eiland (o.a. zeil- en duikclubs, fiets- en kajakverhuur) liggen op minder dan 5 minuten loopafstand. De beide vuurtorens, die van Le Stiff en Le Créac'h, liggen tegenover elkaar, op 10 minuten fietsafstand. Tussen tochtjes over de heide en klimpartijen over de rotsen door kunt u een bezoek brengen aan het streekmuseum, dat informatie geeft over de bijzondere geschiedenis en de habitat van Ouessant.
  • Capaciteit
    • Verblijfplaatsen :  8 Personen
    • Verblijfplaatsen :  4 Kamer(s)
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten