Zie foto's (5)

L'Atelier de la Crêpe

Word meester-crêpebakker
in Saint-Malo
 • Altijd ervan gedroomd uw eigen crêperie te openen? In L'Atelier de la crêpe in Saint-Malo krijgt u het recept en leert u als een echte chef hoe u crêpes bakt op de 'billig', de bakplaat.

 • In Bretagne wordt crêpes bakken beschouwd als een serieuze zaak. L'Atelier de la crêpe is een erkend opleidingscentrum. De cursisten volgen een aantal weken lang lessen om het vak te leren beheersen en vervolgens hun eigen restaurant te kunnen openen. Maar daarnaast kunt u er ook gezellig als gezin crêpes bakken. Wie belangstelling heeft voor de Bretonse kookkunst, krijgt bij L'Atelier de la crêpe in een paar uur tijd heel wat mee. Bij de kennismakingscursus van een ochtend (4 uur) neemt u...
  In Bretagne wordt crêpes bakken beschouwd als een serieuze zaak. L'Atelier de la crêpe is een erkend opleidingscentrum. De cursisten volgen een aantal weken lang lessen om het vak te leren beheersen en vervolgens hun eigen restaurant te kunnen openen. Maar daarnaast kunt u er ook gezellig als gezin crêpes bakken. Wie belangstelling heeft voor de Bretonse kookkunst, krijgt bij L'Atelier de la crêpe in een paar uur tijd heel wat mee. Bij de kennismakingscursus van een ochtend (4 uur) neemt u ter plekke de beslaglepel in de hand. U leert hoe het beslag klaarmaakt, het deeg met de 'rodell' verdeelt over de bakplaat, hoe u de 'billig', de bakplaat, onderhoudt, hoe u uw crêpes vult enz. En u heeft alles geleerd over de verschillende eigenschappen van boekweit en tarwe. Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom om in de keuken van L'Atelier de la crêpe hun ouders een handje te helpen. Na deze cursus is er dus geen enkel excuus meer om de eerste crêpes te laten mislukken.
 • Gesproken talen
  • Engels
  • Japanse
Diensten
 • Diensten
  • MiVa opvang
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions