Le Bistrot du Marin
Pro engagé

Le Bistrot du Marin

Van de haven op het bord
Restaurant in La Trinité-sur-Mer
 • Le Bistrot du Marin, in de haven van La Trinité-sur-Mer, is een toevluchtsoord waar u kunt proeven van gegrilde vis, maar het zorgvuldig samengestelde Menu Terroir laat u ook kennismaken met gerechten uit het binnenland van Bretagne.

 • Een terras met weids uitzicht op de haven van la Trinité-sur-Mer, alleen al daarvoor is deze plek een omweg waard! Dat moet ook Vincent Monnier hebben gedacht toen hij in 2004 Hotel Ostréa en Bistrot du Marin overnam met slechts één doel voor ogen: de plek democratiseren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de producten. Eén blik op de kaart is voldoende om te weten dat u hier een lekkere keuken zult proeven! Vis (tong, baars, zonnevis...) worden in hun geheel aan tafel getoond,...
  Een terras met weids uitzicht op de haven van la Trinité-sur-Mer, alleen al daarvoor is deze plek een omweg waard! Dat moet ook Vincent Monnier hebben gedacht toen hij in 2004 Hotel Ostréa en Bistrot du Marin overnam met slechts één doel voor ogen: de plek democratiseren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de producten. Eén blik op de kaart is voldoende om te weten dat u hier een lekkere keuken zult proeven! Vis (tong, baars, zonnevis...) worden in hun geheel aan tafel getoond, gegrild in de keuken en terug aan tafel gebracht, mooi gebakken en opgediend met seizoensgroenten en met de sausen er apart bij. Ook niet te versmaden zijn de kreeftenolie van Groix, de kaas van de Abdij van Timadeuc, de geitenkaas met zeewier of de Label Rouge eieren, die erg in trek zijn en worden geserveerd met truffelcrème of langoustinestaarten... U zou er bijna de zee bij vergeten!
Diensten
 • Activiteiten
  • Activiteit voor 3 tot 6 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 9 tot 12 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 6 tot 9 jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions