Zie foto's (2)

Le Lys Noir

De roep van de zee in de Golf van Morbihan
Boottochten op zee, Bewoonbare zeilboten, Traditioneel zeilen in Arradon
  • De Lys Noir, een elegant Frans schip uit 1904, biedt zeiltochten naar de eilanden in de Golf van Morbihan. Een unieke ervaring aan de Bretonse kust!

  • Hijs het grootzeil en zet koers naar Ile aux Moines, Ile d'Arz, Ile de Groix, Houat of Höédic! De beheerder van deze zeilboot, Yoann, neemt u mee op een tocht van een dag of een halve dag. De Lys noir verwelkomt tussen april en oktober tussen 18 en 22 passagiers op zijn railings. Tijdens de hele overtocht is de kustlijn van Morbihan steil. Land in zicht! Terwijl sommige mensen gaan wandelen, genieten anderen van de fijne zandstranden. Voel je je als een kapitein? Pak het stuur stevig vast en...
    Hijs het grootzeil en zet koers naar Ile aux Moines, Ile d'Arz, Ile de Groix, Houat of Höédic! De beheerder van deze zeilboot, Yoann, neemt u mee op een tocht van een dag of een halve dag. De Lys noir verwelkomt tussen april en oktober tussen 18 en 22 passagiers op zijn railings. Tijdens de hele overtocht is de kustlijn van Morbihan steil. Land in zicht! Terwijl sommige mensen gaan wandelen, genieten anderen van de fijne zandstranden. Voel je je als een kapitein? Pak het stuur stevig vast en leid de hele bemanning naar de haven. Een nieuwe roeping is geboren! Na de inspanning het comfort! Op een schotel geserveerd, geniet u van rillettes, oesters en appelsap van Bretonse producenten. Voel je je aangetrokken door ongewone nachten? Welkom in uw slaaphut aan boord van de boot. s Avonds valt u in slaap met het geluid van kabbelend water en wordt u wakker met het geroep van meeuwen. Betoverend, is het niet?
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne