Zie foto's (8)

Le Moulin de Trévelo

Drijvende accommodaties, puur natuur
Gastenkamers in Caden
 • In de Etang du Moulin de Trévelo in Caden, bij Rochefort-en-Terre, drijven twee hutten, behaaglijk en ecologisch verantwoord. Los van de wereld overnacht je hier, een uniek avontuur, puur natuur! In deze poëtische omgeving ben je echt weg.

 • Schuilt er in jou een Robinson Crusoë? Een vakantie op Le Moulin de Trévelo in Caden, in de streek rond Questembert, is een bijzondere en verantwoorde vakantie op een historische plek, midden in de natuur. Le Nid en L’Ar Gaouenn, dat zijn twee comfortabele, ecologisch verantwoorde hutten. Ze liggen in een meer in het bos en je roeit er in een boot naartoe. Om optimaal te genieten van het avontuur en de magie van deze plek, kun je van tevoren je maaltijdmanden bestellen, met lokale en...
  Schuilt er in jou een Robinson Crusoë? Een vakantie op Le Moulin de Trévelo in Caden, in de streek rond Questembert, is een bijzondere en verantwoorde vakantie op een historische plek, midden in de natuur. Le Nid en L’Ar Gaouenn, dat zijn twee comfortabele, ecologisch verantwoorde hutten. Ze liggen in een meer in het bos en je roeit er in een boot naartoe. Om optimaal te genieten van het avontuur en de magie van deze plek, kun je van tevoren je maaltijdmanden bestellen, met lokale en biologische producten. En dan ben je alleen op de wereld en heb je alle tijd voor bespiegelingen, ondergedompeld in de betovering van de natuur, met zingende vogels en kabbelend water! Helemaal ontspannend is het bubbelbad op de oever of het solarium op palen. Heb je zin om op stap te gaan? Mogelijkheden genoeg: Rochefort-en-Terre ligt vlakbij, Vannes op 30 min.
  Voor gezinnen of groepen zijn er ook 2 gîtes.
Diensten
 • Comfort
  • Balneotherapie/spa
  • Lakens en linnengoed inbegrepen
 • Uitrusting
  • Spelletjes voor kinderen
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten