img-name-mising

Le Petit Moulin du Rouvre

Landelijk verblijf in Romantisch Bretagne
Bijzondere huuraccommodatie, boomhut, Caravan in Mesnil-Roc'h
  • Hier, tussen Combourg en Dinan, heerst de rust van het Bretonse platteland. Kamers in een oude molen, houten hutten en woonwagens: de accommodaties liggen zo ver uit elkaar dat je je alleen op de wereld kunt voelen!

  • Verleidelijk, die landelijk-chique sfeer van Le Petit Moulin du Rouvre! Deze ecologisch verantwoorde accommodaties in Romantisch Bretagne zijn geschikt voor een weekendje met z'n tweeën, met het gezin of met vrienden. In de watermolen uit 1628 zijn in 1977 vier sfeervolle gastenkamers ondergebracht door de grootmoeder van gastheer Régis. En, heel bijzonder, op het 3 ha grote terrein staan tussen de bomen en bij het water ook twee woonwagens in bohemiensfeer, voor 2 tot 3 personen. Ideaal om...
    Verleidelijk, die landelijk-chique sfeer van Le Petit Moulin du Rouvre! Deze ecologisch verantwoorde accommodaties in Romantisch Bretagne zijn geschikt voor een weekendje met z'n tweeën, met het gezin of met vrienden. In de watermolen uit 1628 zijn in 1977 vier sfeervolle gastenkamers ondergebracht door de grootmoeder van gastheer Régis. En, heel bijzonder, op het 3 ha grote terrein staan tussen de bomen en bij het water ook twee woonwagens in bohemiensfeer, voor 2 tot 3 personen. Ideaal om je helemaal weg te voelen en te leven op het ritme van de natuur. Voor het echte Robinson Crusoe-gevoel kunt u overnachten in een hut in de bomen of op een eiland in het meertje (2-5 pers.), zonder elektriciteit of stromend water! Het Franse ontbijt, met lokale en biologische producten) wordt in een mand bezorgd bij de hut of bij het zwembad. Zin in een duik?
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten