Pro engagé
  Zie foto's (6)

Le Pic

Op naar Le Pic!
Restaurant in Lorient
  • Le Pic ligt precies in het midden van Lorient, met de sfeer van een Parijs' eetcafé en een kaart van een echt Bretons zeerestaurant.

  • Wie kent Le Pic niet in Lorient? Dit restaurant met de uitstraling van een luxe Parijs' eetcafé is een instelling op zich. HET restaurant van de zee. Dat van een keuken met heerlijke visgerechten. Het huis van Marc Saulou, die vroeger chef was bij Roof in Vannes. Met een dergelijk curriculum is het moeilijk om het niet te hebben over kwaliteit! Haast u zich dus en stort u op de menukaart. Wat is er voor moois en lekkers te vinden? Zeebaarsfilet met vinaigrette op smaak gemaakt met truffels!...
    Wie kent Le Pic niet in Lorient? Dit restaurant met de uitstraling van een luxe Parijs' eetcafé is een instelling op zich. HET restaurant van de zee. Dat van een keuken met heerlijke visgerechten. Het huis van Marc Saulou, die vroeger chef was bij Roof in Vannes. Met een dergelijk curriculum is het moeilijk om het niet te hebben over kwaliteit! Haast u zich dus en stort u op de menukaart. Wat is er voor moois en lekkers te vinden? Zeebaarsfilet met vinaigrette op smaak gemaakt met truffels! En die mooie kabeljauw 'en papillote' met knoflookmayonnaise! En ook een groot aanbod carpaccio's: zalm, zeeduivel… Een salade van langoustines met citrusvruchten… En alles is even lekker en gezond, met lichte gekruide sauzen, gearomatiseerde olie, vinaigrettes met rode paprika, basilicum... En dan de wijnkaart met wijnen afkomstig van producenten uit de Loirestreek, de Bourgogne… Er bestaat geen twijfel, Le Pic is Top!
Officiële website van Toerisme Bretagne