Le Piccadilly

Le Piccadilly

Een emblematische brasserie in de hoofdstad van Bretagne
Restaurant, Bistro / wijnbar, Brouwerij, Traditionele gerechten in Rennes
  • "Le Picca", zoals het restaurant door de echte Rennais al jaren liefkozend genoemd wordt, is gevestigd op een droomlocatie: tegenover het indrukwekkende stadhuis.

  • Vroeger was dit een brasserie die dag en nacht geopend was en waar een bonte doorsnee van de hele stadsbevolking te vinden was. Na de smaakvolle verbouwing in 2016 heeft het zijn oorspronkelijke sfeer weten te behouden. Tegenwoordig is het een chique restaurant, zorgvuldig ingericht, met drie sfeervolle zalen - de kleinste zijn ideaal om afzonderlijk af te huren voor een familie- of zakendiner. Het hele jaar door staan een royale côte de boeuf, een gehaktschotel met eend, zalmtartaar, gewokt...
    Vroeger was dit een brasserie die dag en nacht geopend was en waar een bonte doorsnee van de hele stadsbevolking te vinden was. Na de smaakvolle verbouwing in 2016 heeft het zijn oorspronkelijke sfeer weten te behouden. Tegenwoordig is het een chique restaurant, zorgvuldig ingericht, met drie sfeervolle zalen - de kleinste zijn ideaal om afzonderlijk af te huren voor een familie- of zakendiner. Het hele jaar door staan een royale côte de boeuf, een gehaktschotel met eend, zalmtartaar, gewokt gevogelte of een smakelijke burger op de kaart. Het terras, dat grenst aan de Opéra, behoort tot de mooiste van het stadscentrum en de cocktailbar tot de beroemdste: mis vooral de Piccapink niet, een eigen creatie op basis van Lillet rosé, grapefruitlikeur, limoen en limonade!
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten