Zie foto's (2)

Le Sous-Sol

Een atypische bistronomie in het centrum van Vannes
Restaurant, Gastronomische gerechten in Vannes
  • De Bretonse chef Thibaud Schouten werkte in een groot aantal sterrenrestaurants, maar is terug op zijn geboortegrond, waar hij in 2018 met zijn echtgenote een inspirerend restaurant opende.

  • Een plezierige, besloten plek, vlak bij het Hôtel de Ville. Met hout en natuursteen, en blauw dat in alle schakeringen terugkomt, van de stoelen tot het aardewerk, maar vooral met die mooie zaal in het souterrain, waaraan het restaurant zijn naam dankt. De gezellige sfeer is een exacte vertaling van de filosofie van de chef, die streeft naar "raffinement in eenvoud", in de inrichting en op het bord. Voor de gerechten gebruikt Thibaud alleen superverse producten. Je komt ook bijzondere...
    Een plezierige, besloten plek, vlak bij het Hôtel de Ville. Met hout en natuursteen, en blauw dat in alle schakeringen terugkomt, van de stoelen tot het aardewerk, maar vooral met die mooie zaal in het souterrain, waaraan het restaurant zijn naam dankt. De gezellige sfeer is een exacte vertaling van de filosofie van de chef, die streeft naar "raffinement in eenvoud", in de inrichting en op het bord. Voor de gerechten gebruikt Thibaud alleen superverse producten. Je komt ook bijzondere planten tegen: klaverzuring, die inderdaad op klaver lijkt en die aan desserts een citroenachtige smaak geeft, of rode zuring en tuinkers, die uitstekend combineren met vis. Zijn foie gras met gerookte paling, geserveerd met appels en veldsla, illustreert de subtiliteit en originaliteit van zijn dynamische kookkunst. Wijnkaart met hoofdzakelijk biologische wijnen.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten