Le Vieux Quartier

Bons en Vieux Quartiers
Restaurant in La Roche-Bernard
  • Gaétan Gilloury heeft in deze Vieux Quartiers in La Roche-Bernard het familiebedrijf overgenomen om er zo snel mogelijk de lekkerste gerechten te bereiden.

  • Een oudgediende van de Rochevilaine in de keuken en een van Georges Blanc in de eetzaal. Over de referenties hoeft u zich geen zorgen te maken, dat zit wel goed in de Vieux Quartiers. En niet alleen de curricula van Gaétan Gilloury, de patron, en David Le Bras, de chef, getuigen van een sterk en strikt evenwicht. Ook in het bord is dat te zien, met bijvoorbeeld gestoofde lamshaas met witte bonen in tomatensaus en crème, gebakken boudin blanc (witte worst) met gebraden appels, selderijpuree,...
    Een oudgediende van de Rochevilaine in de keuken en een van Georges Blanc in de eetzaal. Over de referenties hoeft u zich geen zorgen te maken, dat zit wel goed in de Vieux Quartiers. En niet alleen de curricula van Gaétan Gilloury, de patron, en David Le Bras, de chef, getuigen van een sterk en strikt evenwicht. Ook in het bord is dat te zien, met bijvoorbeeld gestoofde lamshaas met witte bonen in tomatensaus en crème, gebakken boudin blanc (witte worst) met gebraden appels, selderijpuree, of beter nog, gepocheerde kabeljauwfilet met aardappelpuree en vinaigrette van vleesjus! Voor iedere smaak is er wel wat wils, de ongeëvenaarde zuurkool met vis en boterjus van de ouders van Gaétan, de vroegere eigenaren, moest zelfs opnieuw op het menu gezet worden. En Gaétan heeft ook het goede idee gehad om een terras aan te leggen langs deze toeristische voetgangersstraat in La Roche-Bernard!
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions