Zie foto's (3)

L'embrun

Onberispelijke, hoogstaande kookkunst in "de witte stad"
Restaurant in Brest
  • L’Embrun, een nieuw restaurant in Brest, is het gesprek van de dag: de getalenteerde Guillaume Pape, finalist van Top Chef, heeft er de leiding. Hij is teruggekeerd naar zijn roots en zet producten uit Finistère in de spotlights.

  • Hij is opgeleid bij beroemde chefs als Nicolas Sale en Jean-Yves Crenn en viel op als kok van La Fontaine aux Perles in Nantes. Echt beroemd werd hij als finalist van seizoen 10 van Top Chef. Met zijn partner Marlène opende hij in 2019 een restaurant vlak bij de Halles Saint-Louis. Iedereen was het er al snel over eens: het jonge team in de keuken en in de bediening weet een heerlijk dynamische boost te geven aan de creativiteit van de chef. En hij beheerst de kunst om zijn producten te...
    Hij is opgeleid bij beroemde chefs als Nicolas Sale en Jean-Yves Crenn en viel op als kok van La Fontaine aux Perles in Nantes. Echt beroemd werd hij als finalist van seizoen 10 van Top Chef. Met zijn partner Marlène opende hij in 2019 een restaurant vlak bij de Halles Saint-Louis. Iedereen was het er al snel over eens: het jonge team in de keuken en in de bediening weet een heerlijk dynamische boost te geven aan de creativiteit van de chef. En hij beheerst de kunst om zijn producten te kiezen en er iets moois van te maken tot in de perfectie. Lijngevangen baars met bietencrème en algentartaar, een suprême van parelhoen met shiitake uit Plouvorn, of een Bretonse sablé met gekruide en gekonfijte appels en een mousse van roomkaramel, ze zijn zo goed als perfect.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne