img-name-mising

Les Canalous

De rust van de pleziervaart vanuit de haven van Redon
Boottochten op rivieren in Redon
  • Les Canalous, gevestigd in Redon, verhuurt boten waarvoor geen vaarbewijs nodig is. Zonder haast de andere wereld ontdekken van het Bretonse binnenland.

  • De haven van Redon is gunstig gelegen, op het kruispunt van allerlei Bretonse vaarwegen en niet ver van de oceaan. Nog nooit gevaren? Geen paniek, want de boten van Les Canalous zijn gemakkelijk te besturen. Na een paar keer oefenen is zelfs het passeren van een sluis kinderspel geworden. Kies een boot voor het gewenste aantal passagiers (2 - 12 personen) en het gewenste niveau van comfort. Laat je vervolgens meenemen door de rustige golfslag van de rivier, en kijk of je een blauwe reiger of...
    De haven van Redon is gunstig gelegen, op het kruispunt van allerlei Bretonse vaarwegen en niet ver van de oceaan. Nog nooit gevaren? Geen paniek, want de boten van Les Canalous zijn gemakkelijk te besturen. Na een paar keer oefenen is zelfs het passeren van een sluis kinderspel geworden. Kies een boot voor het gewenste aantal passagiers (2 - 12 personen) en het gewenste niveau van comfort. Laat je vervolgens meenemen door de rustige golfslag van de rivier, en kijk of je een blauwe reiger of misschien een ijsvogel ziet... In een weekend kun je de Vilaine afvaren tot Guipry en dan naar Malestroit, via het Kanaal van Nantes naar Brest. In een week heb je voldoende tijd om ook naar Josselin, Rennes of Nantes te varen. Vergeet niet een fiets mee aan boord te nemen: daarmee kun je vanuit je halteplaatsen de omgeving verkennen.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne