Zie foto's (8)

Les charmes du Kreiz Breizh

De charmes van het binnenland van Bretagne
Rondleiding met gids in Rostrenen
  • Ontdek het hartelijke en gastvrije Bretagne van de natuur en legendes, van de cultuur en wandelingen, watersporten en gastronomie.

  • Laat u betoveren door de rijkdom van het binnenland van Bretagne op slechts 45 min. van de kust: een weidse, ruige of rustige natuur en een uniek architecturaal erfgoed … De liefhebbers van sport en natuur zullen het prachtig vinden om te voet de kleine en grote lussen te volgen van de GR 37 en de GR41, of op de fiets een van de bospaden te volgen (langs het oude spoor van Carhaix naar Brohinière, de blauwe route van Guerlédan naar de baai van Brest of de “grande tranchée des bagnards” (“de...
    Laat u betoveren door de rijkdom van het binnenland van Bretagne op slechts 45 min. van de kust: een weidse, ruige of rustige natuur en een uniek architecturaal erfgoed … De liefhebbers van sport en natuur zullen het prachtig vinden om te voet de kleine en grote lussen te volgen van de GR 37 en de GR41, of op de fiets een van de bospaden te volgen (langs het oude spoor van Carhaix naar Brohinière, de blauwe route van Guerlédan naar de baai van Brest of de “grande tranchée des bagnards” (“de grote geul van de veroordeelden”) in Glomel; of om te genieten van het bivakkeren in de bomen of varen op het meer van Korong, het kanaal De Nantes à Brest, of de rivier de Blavet. Het binnenland van Bretagne heeft de Bretonse cultuur levendig weten te houden: laat u in het land van de clarinet en de Fisel-dans onderdompelen in deze cultuur!
Officiële website van Toerisme Bretagne