img-name-mising

Les Ecuries de Kerbalan

Een ongewone pauze op de boerderij
Gastenkamers, boomhut, Caravan in Gommenec'h
  • Op het platteland, tussen Saint-Brieuc en Paimpol, dompelt de ongewone accommodatie van de Kerbalan-stallen u onder in het hart van een gezellige boerderij. Trekpaarden, koeien, varkens... Iets om dierenliefhebbers blij mee te maken!

  • Landbouwers, Brigitte en Joël diversifieerden snel hun activiteiten door het toerisme op te starten. Het moet gezegd worden dat hun uitgestrekte natuurgebied, met zijn vele stenen gebouwen, vol mogelijkheden zit. Een ruime gîte in de oude stallen uit de 16e eeuw, een klein "rozenhuisje" voor een romantisch moment voor twee, een "uilenhut" in de bomen, een houten caravan, een kamer ingericht met een paardenthema... Met z'n tweeën, met het gezin of met een groep, het zal u een genoegen zijn! U...
    Landbouwers, Brigitte en Joël diversifieerden snel hun activiteiten door het toerisme op te starten. Het moet gezegd worden dat hun uitgestrekte natuurgebied, met zijn vele stenen gebouwen, vol mogelijkheden zit. Een ruime gîte in de oude stallen uit de 16e eeuw, een klein "rozenhuisje" voor een romantisch moment voor twee, een "uilenhut" in de bomen, een houten caravan, een kamer ingericht met een paardenthema... Met z'n tweeën, met het gezin of met een groep, het zal u een genoegen zijn! U kunt ook de hele accommodatie huren voor een groepsreünie. In de buurt van het landgoed kunt u de wandelpaden nemen en het Bretonse platteland verkennen. Themaverblijven om de boerderij of de Côtes d'Armor per motorfiets te ontdekken zijn ook mogelijk. En vergeet niet het verwarmde binnenzwembad, de aquafietsen, het boerenontbijt... Vergeet voor vertrek niet even te stoppen in hun restaurant l'Auberge de l'Aubrac waar u een lekker stukje vlees, rechtstreeks van de boerderij, zult proeven.
  • Capaciteit
    • Verblijfplaatsen :  4 Personen
Officiële website van Toerisme Bretagne