Les Ecuries de Kerbalan

Les Ecuries de Kerbalan

Een oase van rust en ontspanning in het land van het Bretonse trekpaard
Gastenkamers, boomhut, Caravan in Gommenec'h

  • In Gommenec’h, dicht bij Paimpol en de zee en omringd door de natuur, vind je Les Écuries de Kerbalan, een boerderij die een heel scala aan bijzondere vakantieaccommodaties en thema-arrangementen aanbiedt. Het is een oase van rust en ontspanning, een gezellige en gemoedelijke plek, waar je je heerlijk in de watten kunt laten leggen!

  • In Gommenec’h, tussen Paimpol en Guingamp, is het bedrijf van Brigitte en Joël gevestigd waar ze met enthousiasme Aubrac-koeien en Bretonse trekpaarden houden. Op hun karakteristieke boerderij ben je welkom voor een ontspannen verblijf. Je kunt kiezen uit verschillende bijzondere accommodaties: boomhutten, vakantiehuizen met verschillende thema's (het rozenhuis, het Bretonse paardenhuis...) en woonwagens. Er worden ook thema-arrangementen aangeboden: Pause numérique (even geen telefoon en...
    In Gommenec’h, tussen Paimpol en Guingamp, is het bedrijf van Brigitte en Joël gevestigd waar ze met enthousiasme Aubrac-koeien en Bretonse trekpaarden houden. Op hun karakteristieke boerderij ben je welkom voor een ontspannen verblijf. Je kunt kiezen uit verschillende bijzondere accommodaties: boomhutten, vakantiehuizen met verschillende thema's (het rozenhuis, het Bretonse paardenhuis...) en woonwagens. Er worden ook thema-arrangementen aangeboden: Pause numérique (even geen telefoon en internet), Pause gourmande Aubrac, Bonus d’énergie, Cheval et île de Bréhat… Brigitte zit altijd vol nieuwe ideeën als het erom gaat nieuwe activiteiten te bedenken rond hun bedrijf en rond de streek! Wie met een groep wil komen, kan altijd bij haar terecht om samen een programma op maat uit te werken. De directe omgeving is schitterend, de zee is vlakbij, de sfeer is gemoedelijk en de voorzieningen en activiteiten zijn uitstekend verzorgd en origineel en dat alles maakt een verblijf op Les Écuries de Kerbalan zo plezierig. Heb je in het verwarmde zwembad gezwommen of een aquabike-training gedaan, dan kun je daarna laten verwennen tijdens een behandeling met paardenmelk of heerlijk ontspannen tijdens een hydrojet-massage.
  • Capaciteit

    • Verblijfplaatsen :  4 Personen
Officiële website van Toerisme Bretagne
Onze suggesties