Zie foto's (4)
Les Ecuries du Père Noël

Les Écuries du Père Noël

Gastronomie, Jong publiek, Kerstmis, Commercieel evenement in Lamballe-Armor
  • Gedurende twee weekends in december zijn het de paarden en niet de rendieren die de zak van de Kerstman voortslepen op de stoeterij van Lamballe! In de stallen, omgetoverd tot een ambachtelijke markt, heb je zes dagen de tijd om een origineel cadeau te vinden voor onder de boom.

  • Kunstenaars, ambachtslieden en ontwerpers delen de kraampjes van de honderd jaar oude stallen, die voor de gelegenheid zijn omgetoverd tot schatkamers. Het is een uitnodiging om door het hoofdpad van de stoeterij te wandelen, die vrolijk verlicht is, om een zeldzaam object te vinden of om zonder mate te genieten van crêpes, galettes, glühwein en andere lekkernijen. Kinderen komen ook aan hun trekken met doopfeesten van pony's, ritjes in een paardenkoets en foto's met de kerstman. In de...
    Kunstenaars, ambachtslieden en ontwerpers delen de kraampjes van de honderd jaar oude stallen, die voor de gelegenheid zijn omgetoverd tot schatkamers. Het is een uitnodiging om door het hoofdpad van de stoeterij te wandelen, die vrolijk verlicht is, om een zeldzaam object te vinden of om zonder mate te genieten van crêpes, galettes, glühwein en andere lekkernijen. Kinderen komen ook aan hun trekken met doopfeesten van pony's, ritjes in een paardenkoets en foto's met de kerstman. In de binnenbak laten demonstraties het hele gezin kennismaken met de subtiliteiten van de rijkunst. Een evenement dat je niet mag missen!
Diensten
  • Diensten
    • MiVa opvang
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 8 december 2023 tot 10 december 2023
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten