Zie foto's (3)

Les Frangins

Gezellig eten in Rennes, van een keuken met producten van de markt
Restaurant in Rennes
  • Dit restaurant in het centrum, vlak bij de Mail, is geopend in 2017. Het is de ontmoetingsplek geworden van liefhebbers van goed en gezellig eten, van mooi opgemaakte gerechten in bistrostijl.

  • Een voorgerecht van prei met vinaigrette of makreel in witte wijn, gevolgd door een suprême van gevogelte uit de Argoat of rundvlees met fijne puree, en als dessert een crème brûlée met verveine of vanille... Als u denkt dat u deze klassiekers al lang kent, wordt u hier plezierig verrast. Want achter het fornuis staat Thomas Picoult, voormalig tweede man in sterrenrestaurant L’Auberge du Pont d’Apigné. Hij houdt van mooie seizoensproducten en elke dag staan er op zijn menu 5 voorgerechten, 5...
    Een voorgerecht van prei met vinaigrette of makreel in witte wijn, gevolgd door een suprême van gevogelte uit de Argoat of rundvlees met fijne puree, en als dessert een crème brûlée met verveine of vanille... Als u denkt dat u deze klassiekers al lang kent, wordt u hier plezierig verrast. Want achter het fornuis staat Thomas Picoult, voormalig tweede man in sterrenrestaurant L’Auberge du Pont d’Apigné. Hij houdt van mooie seizoensproducten en elke dag staan er op zijn menu 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 5 desserts, bekende klassiekers die hij vertaalt naar gastronomische gerechten, zonder af te doen aan hun eenvoud. Harmonieus opgemaakte gerechten, die hun weerklank vinden in de eigentijdse, lichte inrichting en de ruime bar waar je kunt genieten van je aperitief: het blijkt een succesrecept!
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne