Zie foto's (7)

Les Gîtes de Kerlastren

Strand, natuur en sereniteit
Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Plouguerneau
  • In een groene en rustige omgeving en op 2 minuten van de stranden heten Joël en Ghislaine u welkom in hun warme gîte, ideaal gelegen in het hart van het Pays des Abers en de Côte des Légendes.

  • Vanaf de weg op de kleine heuvel die naar het gehucht leidt, is de zee te zien. Een paar honderd meter verder ontdekt men een prachtige boerderij genesteld in een vallei. Deze lichte gîte van één verdieping combineert op harmonieuze wijze het oude en het nieuwe, het rustieke en het hedendaagse. De inrichting is modern en alles is gericht op het comfort van de gasten. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer. Op het terras kan men zich comfortabel installeren in de fauteuils van het tuinmeubilair...
    Vanaf de weg op de kleine heuvel die naar het gehucht leidt, is de zee te zien. Een paar honderd meter verder ontdekt men een prachtige boerderij genesteld in een vallei. Deze lichte gîte van één verdieping combineert op harmonieuze wijze het oude en het nieuwe, het rustieke en het hedendaagse. De inrichting is modern en alles is gericht op het comfort van de gasten. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer. Op het terras kan men zich comfortabel installeren in de fauteuils van het tuinmeubilair bij het aperitief of het bereiden van een goede barbecue. Voor de allerkleinsten heeft het terrein, dat meerdere gîtes omvat, een speeltuin en een speelkamer. Wat wandelingen betreft, zal Ghislaine u zeker aanraden om de paden van de Chapelle Saint-Michel te ontdekken. Een wandeling waar ze nooit op uitgekeken raakt, ongeacht het seizoen!
  • Capaciteit
    • Verblijfplaatsen :  4 Personen
    • Verblijfplaatsen :  2 Kamer(s)
Tarieven
Betalingsmethoden
  • Reischeques
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten