img-name-mising

Les lodges de Beg Léguer

Lannion: charmante houten lodges, vlak bij het strand
Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Lannion
  • Hebt u zin in een authentieke, luiervakantie? Fabienne nodigt u uit om haar vier gezellige lodges te ontdekken, op maar 700 m van het strand. Op het menu staan: rust, ontspanning en ontdekking, drie onmisbare ingrediënten voor een geslaagde gezinsvakantie!

  • Al heel lang speelde Fabienne met het idee om haar eigen gîtes te runnen aan de Roze Granietkust. En nu is haar droom werkelijkheid geworden met vier houten lodges die zijn zoals zij zelf is: echt en ongedwongen. De gîtes liggen vlak bij het strand van Goaslagorn, op een terrein van 3.600 m2. Ze zijn volledig ingericht en combineren beslotenheid met gezelligheid. De knusse inrichting laat je ontspannen en tot rust komen, maar er is ook alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten! Er is een...
    Al heel lang speelde Fabienne met het idee om haar eigen gîtes te runnen aan de Roze Granietkust. En nu is haar droom werkelijkheid geworden met vier houten lodges die zijn zoals zij zelf is: echt en ongedwongen. De gîtes liggen vlak bij het strand van Goaslagorn, op een terrein van 3.600 m2. Ze zijn volledig ingericht en combineren beslotenheid met gezelligheid. De knusse inrichting laat je ontspannen en tot rust komen, maar er is ook alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten! Er is een gemeenschappelijke ruimte waar je kunt genieten van een gezellige maaltijd, terwijl de kinderen bordpelletjes doen of tv-kijken. De lodges van Beg Leguer voelen al snel als een tweede huis, ideaal om te genieten van wat Côte d'Armor te bieden heeft: Sept-Îles met het vogelreservaat voor de kust van Perros-Guirec bijvoorbeeld, of voor de jongsten het Parc du Radôme, met o.a. een Gallisch dorp.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten