Zie foto's (6)

Les Trois Frères

Met de Trois-Frères hoort u bij de grote sinago-familie!
Traditioneel zeilen in Vannes
 • De sinago is kenmerkend voor de Golfe du Morbihan en ziet er bijzonder sympathiek uit! Deze 100% traditionele boot is afkomstig uit Séné en uw beste gids om tussen de eilanden door te varen.

 • Iedereen op de brug! De drie bemanningsleden gooien de trossen los. Het schip verlaat de kades van Port-Anna en is klaar om de golven te doorklieven met zijn zwarte romp. Midden tussen de eilanden die met elk getijde veranderen kan de sinago overal heen! Zijn kleine diepgang geeft hem toegang tot de vele eilanden van de Golfe du Morbihan. Hier is het een zandstrandje, verborgen achter een rotspunt. Dan weer een haven vol bloemen en gekleurde bootjes. Om nog beter van de dag te genieten kunt...
  Iedereen op de brug! De drie bemanningsleden gooien de trossen los. Het schip verlaat de kades van Port-Anna en is klaar om de golven te doorklieven met zijn zwarte romp. Midden tussen de eilanden die met elk getijde veranderen kan de sinago overal heen! Zijn kleine diepgang geeft hem toegang tot de vele eilanden van de Golfe du Morbihan. Hier is het een zandstrandje, verborgen achter een rotspunt. Dan weer een haven vol bloemen en gekleurde bootjes. Om nog beter van de dag te genieten kunt u tijdens een halte een picknick delen en even voet aan land zetten. Om de zeilen te strijken wordt de voorkeur gegeven aan ervaren bemanningsleden. De twee onverankerde masten vereisen wat ervaring. Maar beginnelingen kunnen het roer bedienen en helpen met het want! Alle zeilen omhoog!
 • Gesproken talen
  • Frans
Diensten
 • Activiteiten
  • Activiteit(en) voor kinderen van 9 tot 12 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 6 tot 9 jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten