Zie foto's (4)

Livraison de vélo à domicile - VÉLOC'OUEST

Bretagne op de fiets in alle vrijheid
in Theix-Noyalo
  • Brengt u uw vakantie door in Bretagne en heeft u besloten een tocht op twee wielen te maken? Of wilt u een fietstocht organiseren tijdens uw verblijf? Met Véloc'Ouest is het eenvoudig!

  • Bezoek een van de 14 winkels van het Bretonse verhuurbedrijf of zijn website waar een ruime keuze aan fietsen en accessoires op u wacht. Elektrische fietsen met een bereik tot 70 km, mechanische toerfietsen met 7 versnellingen, toerfietsen met 21 versnellingen, tandems, kinderfietsen, trailfietsen op twee wielen... Met vrienden of familie kunt u de regio ontdekken via het uitgebreide netwerk van fietspaden, de Vélodyssée of langs het kanaal Nantes-Brest. Uiterst praktisch: met Véloc'Ouest...
    Bezoek een van de 14 winkels van het Bretonse verhuurbedrijf of zijn website waar een ruime keuze aan fietsen en accessoires op u wacht. Elektrische fietsen met een bereik tot 70 km, mechanische toerfietsen met 7 versnellingen, toerfietsen met 21 versnellingen, tandems, kinderfietsen, trailfietsen op twee wielen... Met vrienden of familie kunt u de regio ontdekken via het uitgebreide netwerk van fietspaden, de Vélodyssée of langs het kanaal Nantes-Brest. Uiterst praktisch: met Véloc'Ouest kunt u uw fietsen thuis laten bezorgen, op uw vakantiebestemming. Of laat ze bij uw vertrekpunt bezorgen en bij aankomst ophalen, als u ervoor heeft gekozen om te reizen. De schatting is in één minuut gemaakt op de website: het enige wat u nog hoeft te doen is reserveren... en trappen! Verhuur op lange termijn voor bedrijven.
  • Gesproken talen
    • Frans
Openings
Openingstijden
  • Heel het jaar 2023
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten