Zie foto's (5)

Louise

Fabienne, Philippe, Henri, Joseph en u…
Restaurant, Gastronomische gerechten in Lorient

  • Een eigentijds interieur, voorzien van een groot aantal mooie foto's. Een hedendaagse keuken met gerechten die worden bereid door de chef, Philippe Le Lay. Durf!

  • Het is ongetwijfeld de meest innoverende ontwikkeling van de Bretonse keuken. Heeft u gereserveerd bij Henri & Joseph, dan vertrouwt u op het vakmanschap van chef Philippe Le Lay, die u in eigen persoon zijn gerechten komt aanbieden! En u heeft gelijk want, zoals Fabienne, de vrouw van Philippe eenvoudig verklaart, "wie kan er nu beter over zijn keuken vertellen dan hijzelf?" Hij stelt zijn unieke menu graag samen met klassieke gerechten (zoals het parelhoen met foie gras-saus), of biedt u...
    Het is ongetwijfeld de meest innoverende ontwikkeling van de Bretonse keuken. Heeft u gereserveerd bij Henri & Joseph, dan vertrouwt u op het vakmanschap van chef Philippe Le Lay, die u in eigen persoon zijn gerechten komt aanbieden! En u heeft gelijk want, zoals Fabienne, de vrouw van Philippe eenvoudig verklaart, "wie kan er nu beter over zijn keuken vertellen dan hijzelf?" Hij stelt zijn unieke menu graag samen met klassieke gerechten (zoals het parelhoen met foie gras-saus), of biedt u gerechten aan waarbij u uw vingers opeet, licht gezoete desserts...En dat alles klaargemaakt waar u bij staat... Uniek! Maar Henri en Joseph zijn ook twee winkels in Lorient, zodat u ook kunt genieten van bitterkoekjes, thee, chocola en fijne oliesoorten... Twee bedrijven van Fabienne Le Lay, de meesteres van het huis, die uit de luxe horeca komt, maar die gewoontes graag doorbreekt.
  • Chef

    Julien Corderoch
Diensten
  • Diensten

    • MiVa opvang
Officiële website van Toerisme Bretagne
Onze suggesties