Zie foto's (5)

Louise

Vis en zeevruchten, bij de jachthaven van Lorient
Restaurant, Gastronomische gerechten in Lorient
  • Julien Corderoch uit Lorient, opgeleid bij Bretonse sterrenkoks, biedt een onberispelijke gastronomische zeekeuken in een fraai pand in blauw en goud in het centrum van Lorient, waar hij ook delicatessen verkoopt.

  • Julien Corderoch leerde koken van zijn overgrootmoeder: natuurlijk kreeg zijn restaurant, waar hij 10 jaar geleden zelf in de leer was, haar naam. Hij komt uit deze streek en voelt zich in zijn restaurant graag alsof hij thuis is. Dat kan hier, omdat hij de keuken in open verbinding staat met de zeer verzorgde eetzaal, waar plaats is voor maximaal 22 gasten. Op de kaart staat maar één gerecht met vlees. Hij geeft de voorkeur aan duurzaam gevangen vis, zoals tataki van harder, heel kort...
    Julien Corderoch leerde koken van zijn overgrootmoeder: natuurlijk kreeg zijn restaurant, waar hij 10 jaar geleden zelf in de leer was, haar naam. Hij komt uit deze streek en voelt zich in zijn restaurant graag alsof hij thuis is. Dat kan hier, omdat hij de keuken in open verbinding staat met de zeer verzorgde eetzaal, waar plaats is voor maximaal 22 gasten. Op de kaart staat maar één gerecht met vlees. Hij geeft de voorkeur aan duurzaam gevangen vis, zoals tataki van harder, heel kort geroosterd en geserveerd met verse kaas met huisgemaakte mimosa-olie en nashipeer. De naastgelegen winkel verkoopt wijnen, specerijen, chocolade en alles wat u in het restaurant kunt eten.
  • Chef
    Julien Corderoch
Diensten
  • Diensten
    • MiVa opvang
Officiële website van Toerisme Bretagne