Zie foto's (8)

Manoir de Rulianec

Comfort en plezier aan de baai van Douarnenez
Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Crozon
  • Aan het einde van de wereld, op het schiereiland Crozon, geniet u van een unieke ervaring in een gezinswoning met uitzicht op de oceaan. Bezorg- en schoonmaakdiensten, een attente huishoudster... Het is een hotel aan huis!

  • Beschut tegen de drukte, op de top van een rots aan de westkant van het regionale natuurpark Armorique, staat het landhuis Rulianec. Aan de kust wacht deze privévilla die plaats biedt aan maximaal 15 personen op u voor een verblijf op maat. Bent u op zoek naar een idyllisch kader voor uw bedrijfsseminarie? Videoprojector en computerapparatuur zijn beschikbaar in de conferentiezaal. U kunt ook genieten van een moment van ontspanning in de sauna of op het 700 vierkante meter grote terras, met...
    Beschut tegen de drukte, op de top van een rots aan de westkant van het regionale natuurpark Armorique, staat het landhuis Rulianec. Aan de kust wacht deze privévilla die plaats biedt aan maximaal 15 personen op u voor een verblijf op maat. Bent u op zoek naar een idyllisch kader voor uw bedrijfsseminarie? Videoprojector en computerapparatuur zijn beschikbaar in de conferentiezaal. U kunt ook genieten van een moment van ontspanning in de sauna of op het 700 vierkante meter grote terras, met uitzicht op het azuurblauw van de Iroise Zee. Ben je van plan om familie of vrienden te ontmoeten? Laat een lunchpakket of de specialiteiten van de chef bij u bezorgen; geniet van de spelletjes op het terrein; neem een duik in het verwarmde zwembad van 28°C, met uitzicht op de haven van Morgat. In de buurt zult u genieten van de fijne zandstranden en het nautisch centrum, bekend om zijn zeil-, kajak-, surf- of duikactiviteiten.
  • Capaciteit
    • Verblijfplaatsen :  28 Personen
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten