Zie foto's (8)

Mobilboard Gyroparc

Op weg naar het avontuur
Gyropode/Segway in Plouharnel
  • In de buurt van Carnac kunnen motorsportliefhebbers hun hart ophalen op de vier racecircuits van het Gyroparc die ook geschikt zijn voor de allerjongsten. Hier wordt u ingewijd in de kunst van het rijden op een quad, een buggy of een Segway, midden in de natuur.

  • Als u nog nooit een Segway heeft bestuurd, is dit het moment om deze elektrisch aangedreven tweewieler die staande bestuurd wordt, uit te proberen. U doorkruist bos- en weideland met een behoorlijke snelheid en test uw behendigheid op twee gevarieerde racecircuits waarop korte en lange bochten en slaloms met elkaar worden afgewisseld. Spanning en sensatie gegarandeerd… Vanaf twaalf jaar gaan de allergrootsten op Freestyle-avontuur op een Segway of op een pocket quad. De allerjongsten...
    Als u nog nooit een Segway heeft bestuurd, is dit het moment om deze elektrisch aangedreven tweewieler die staande bestuurd wordt, uit te proberen. U doorkruist bos- en weideland met een behoorlijke snelheid en test uw behendigheid op twee gevarieerde racecircuits waarop korte en lange bochten en slaloms met elkaar worden afgewisseld. Spanning en sensatie gegarandeerd… Vanaf twaalf jaar gaan de allergrootsten op Freestyle-avontuur op een Segway of op een pocket quad. De allerjongsten besturen in alle veiligheid een buggy of een kinderquad vanaf vijf jaar op een opblaasbaar quadcircuit. Alexandre heeft zelfs aan de allerkleinsten van twee tot vier jaar gedacht, die hun eerste motoravontuur beleven aan boord van een cabriolet die door hun ouders op afstand bestuurd wordt. Klaar voor de start?
  • Gesproken talen
    • Frans
  • Tarieven 2022
  • Tarief kind
  • Basistarief
Officiële website van Toerisme Bretagne