Zie foto's (5)

Neomare

Een catamaran met schipper voor een cruise met een Breizh geest
Speedboot, Boottochten op zee, Bewoonbare zeilboten in Nantes
  • In een Breizh en eco-verantwoordelijke geest organiseert Neomare catamaran cruises, van 3 tot 7 dagen, om uw batterijen op te laden en de zeeën in alle rust te bevaren.

  • Zin om de open zee op te gaan? Neem plaats aan boord van een comfortabele catamaran naar de Atlantische Oceaan of de Middellandse Zee! Neomare, een conciërgedienst en luxe reisbureau gespecialiseerd in de zee. Het team van Neomare biedt u ook andere droombestemmingen, zoals de Seychellen of de Grenadines. De formule is eenvoudig: stel een team van 4 tot 8 personen samen, maak een lijst met uw wensen (route, benodigdheden, enz.) en het team zorgt voor de rest. Dutjes op de trampoline en...
    Zin om de open zee op te gaan? Neem plaats aan boord van een comfortabele catamaran naar de Atlantische Oceaan of de Middellandse Zee! Neomare, een conciërgedienst en luxe reisbureau gespecialiseerd in de zee. Het team van Neomare biedt u ook andere droombestemmingen, zoals de Seychellen of de Grenadines. De formule is eenvoudig: stel een team van 4 tot 8 personen samen, maak een lijst met uw wensen (route, benodigdheden, enz.) en het team zorgt voor de rest. Dutjes op de trampoline en aperitiefjes in de kuip zijn voor u! Afhankelijk van het weer en uw wensen verkent u de kustlijn en haar rijkdommen en maakt u kennis met de plaatselijke producenten. Van de stranden van Noirmoutier tot de wallen van de corsastad, via de archipels van Polynesië, geniet van een unieke reiservaring!
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten