Zie foto's (8)

OKKO Hôtels Nantes Château

Een vernieuwend en toegankelijk all-inconcept, midden in de stad
Hotels in Nantes
  • Hotel OKKO Nantes Château, het eerste hotel van deze keten, ligt op een bijzonder gunstige plek, vlak bij alle voorzieningen. Het rekent grondig af met het gebruikelijke beeld van hotels. Dankzij het all-inconcept, waarin gulle gastvrijheid centraal staat, voelt u zich hier “alsof u thuis bent”!

  • Hotel OKKO Nantes Château ligt midden in het centrum van Nantes, vlak bij het kasteel van de hertogen van Bretagne, maar ook vlak bij het openbaar vervoer en het Congrescentrum: u kunt dus alles lopend doen. Benieuwd naar het OKKO-concept? Een gulle en gastvrije ontvangst, het gevoel krijgen dat u “thuis bent”, dat is de kern van de hoogwaardige en vernieuwende all-inconcept. Voor het ontwerp van OKKO Nantes Château tekende Patrick Norguet. Naast 80 sfeervol en functioneel ingerichte kamers...
    Hotel OKKO Nantes Château ligt midden in het centrum van Nantes, vlak bij het kasteel van de hertogen van Bretagne, maar ook vlak bij het openbaar vervoer en het Congrescentrum: u kunt dus alles lopend doen. Benieuwd naar het OKKO-concept? Een gulle en gastvrije ontvangst, het gevoel krijgen dat u “thuis bent”, dat is de kern van de hoogwaardige en vernieuwende all-inconcept. Voor het ontwerp van OKKO Nantes Château tekende Patrick Norguet. Naast 80 sfeervol en functioneel ingerichte kamers met een werkhoek heeft het hotel op de begane grond de “Club”, een vrij en onbeperkt toegankelijke ruimte. Ga erheen, maak er gebruik van: een plezierige en open ruimte met een businesscorner, een plek waar u wat kunt eten en drinken en een fitnessruimte met sauna. Al naar gelang het uur van de dag krijgt u er een smakelijk ontbijt, een hapje of een aperitief aangeboden, bereid met verse biologische streekproducten. En wilt u een echt bijzondere overnachting? Dan heeft hotel OKKO Nantes Château een kunstenaarskamer voor u, ontworpen door Julien Nedelec in het kader van het kunstproject Le Voyage à Nantes.
  • Capaciteit
    • Kamers :  80 Kamer(s)
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne