Ouessancycles

Ouessancycles

Ouessant met de wind door je haren
in Ouessant
  • Ouessancycles heeft twee fietsverhuurpunten, één bij de Port du Stiff en één in Lampaul. Twee handige adressen als je de 32 km lange kustlijn van dit eiland, waar vrijheid met stip op 1 staat, wilt verkennen.

  • Ouessancycles bestaat sinds 1979 en is een echte Ouessant-specialist. Ouessant is het laatste eiland voor je oversteekt naar Amerika: onbedorven natuur, groene weiden en woeste rotsen. Op dit eiland met heide, camelia's en rondhuppelende konijnen geeft de fiets je alle vrijheid. Je kunt kiezen uit 300 gewone fietsen, mountainbikes en e-bikes. Wie met kinderen komt, vindt hier alles, van fietskarren, bakfietsen en koppelstangen tot kinderzitjes. Het eerste verhuurpunt ligt aan de haven waar...
    Ouessancycles bestaat sinds 1979 en is een echte Ouessant-specialist. Ouessant is het laatste eiland voor je oversteekt naar Amerika: onbedorven natuur, groene weiden en woeste rotsen. Op dit eiland met heide, camelia's en rondhuppelende konijnen geeft de fiets je alle vrijheid. Je kunt kiezen uit 300 gewone fietsen, mountainbikes en e-bikes. Wie met kinderen komt, vindt hier alles, van fietskarren, bakfietsen en koppelstangen tot kinderzitjes. Het eerste verhuurpunt ligt aan de haven waar de veerboot aankomt, bij de Port du Stiff. Het bedrijf zorgt daar ook voor gratis vervoer van bagage naar je verblijfsaccommodatie. Bij fietspech waar ook op het eiland komt er binnen 15 minuten een reparateur. Het tweede verhuurpunt is gevestigd bij de haven van Lampaul. Handig als je gewoon een dagje wilt fietsen.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions