Le Repaire du Hibou

Parc Résidentiel de Loisirs le Repaire du Hibou

Luxe boomhutten
Vakantiedorp in Sainte-Pazanne
  • In het departement Loire-Atlantique, tussen Nantes en Pornic, ligt een waar paradijs, een ideale plek om te genieten van de natuur, de zee en het stadsleven! De boomhutten liggen in een bos van 5 ha groot en bieden het comfort van een echt vakantiehuis.

  • Wilt u zo'n onvergetelijke ervaring beleven, verbonden met de natuur? Wegdromen bij het ritselen van de bladeren en het gekwetter van de vogels? Aarzel niet langer! Zoek het hogerop, voor een weekend of een week, in een van de boomhutten van Le Repaire du Hibou in Saint-Pazanne. “De hutten bevinden zich in het bos of in de buurt van een meertje van 1 ha, die beide deel uitmaken van het terrein. Elke hut heeft een echte douche en wc, en ook een koelkast. Het zijn accommodaties die werkelijk...
    Wilt u zo'n onvergetelijke ervaring beleven, verbonden met de natuur? Wegdromen bij het ritselen van de bladeren en het gekwetter van de vogels? Aarzel niet langer! Zoek het hogerop, voor een weekend of een week, in een van de boomhutten van Le Repaire du Hibou in Saint-Pazanne. “De hutten bevinden zich in het bos of in de buurt van een meertje van 1 ha, die beide deel uitmaken van het terrein. Elke hut heeft een echte douche en wc, en ook een koelkast. Het zijn accommodaties die werkelijk van alle gemakken zijn voorzien, ze zijn geïsoleerd en verwarmd”, vertellen Pascal en Brigitte, die erbij vertellen dat ze ook raclette- en gegrilde gerechten verzorgen. “U hoeft zelf niets mee te nemen, alles staat klaar in de koelkast!” Ook over uitstapjes hoeft u zich niet het hoofd te breken: uw gastvrouw en -heer geven u graag tips over hun favoriete stranden, wandelroutes en restaurants.
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions