img-name-mising

Ranch de Rospico

Te paard langs de strogedekte huisjes van Névez
Paardrijden, Tochten te paard in Névez
  • De Ranch de Rospico is het hele jaar door geopend en organiseert cursussen en buitenritten in de buurt van de Atlantische Oceaan.

  • Dorothée is gediplomeerd instructrice. De Ranch de Rospico is haar koninkrijk. Haar onderdanen, Ballerine, Spirou en Tabasco, met prachtige lange manen, hebben elk een sterk eigen karakter. Het hele jaar door kunnen kinderen op de ranch terecht voor rijlessen. Tijdens vakanties zijn er kennismakingscursussen en cursussen voor gevorderden vanaf 6 jaar. Er worden ook tochten georganiseerd, met pony's en paarden. Voor kinderen vanaf 3 jaar, met hun ouders, is er de "balade moustique". Er zijn...
    Dorothée is gediplomeerd instructrice. De Ranch de Rospico is haar koninkrijk. Haar onderdanen, Ballerine, Spirou en Tabasco, met prachtige lange manen, hebben elk een sterk eigen karakter. Het hele jaar door kunnen kinderen op de ranch terecht voor rijlessen. Tijdens vakanties zijn er kennismakingscursussen en cursussen voor gevorderden vanaf 6 jaar. Er worden ook tochten georganiseerd, met pony's en paarden. Voor kinderen vanaf 3 jaar, met hun ouders, is er de "balade moustique". Er zijn ook toeristische buitenritten, individueel en voor groepen, van maximaal twee uur, waarbij je buiten de zomer ook heerlijk over het strand mag draven. Iedereen is welkom, of je nu beginner bent of ervaren ruiter. Een leuke manier om de pittoreske strogedekte huisjes van Névez te bekijken, met hun beroemde erfafscheidingen van rechtopstaande stenen, de mein zao.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne