Zie foto's (8)

Rennescape

Hier is spel een uiterst serieuze zaak...
Escape game in Rennes
  • Voor het sportcomplex van Soccer rennais in Rennes is onntspanning een kunst die vele vormen kan aannemen: voetbal, boogschieten, bubbelvoetbal, escape game... Het is een royale, fijne en gezellige ruimte, waar je aan een evenement kunt deelnemen of ontspannen kunt sporten met collega's of vrienden!

  • Soccer rennais, te vinden in Rennes, bij het Roazhon Park, heeft 5 grote terreinen, waar je naast zaalvoetbal ook kunt boogschieten of bubbelvoetbal kunt spelen. Hier ga je contacten maken en heel veel lachen! Na de benen komt het hoofd: Rennescape is een escapegame met twee varianten die je in 2 zalen kunt spelen. Als je bent opgesloten in een van de ruimtes, heb je met je team 60 minuten om de aanwijzingen bij elkaar te sprokkelen, puzzels op te lossen en vind je hopelijk de vrijheid weer!...
    Soccer rennais, te vinden in Rennes, bij het Roazhon Park, heeft 5 grote terreinen, waar je naast zaalvoetbal ook kunt boogschieten of bubbelvoetbal kunt spelen. Hier ga je contacten maken en heel veel lachen! Na de benen komt het hoofd: Rennescape is een escapegame met twee varianten die je in 2 zalen kunt spelen. Als je bent opgesloten in een van de ruimtes, heb je met je team 60 minuten om de aanwijzingen bij elkaar te sprokkelen, puzzels op te lossen en vind je hopelijk de vrijheid weer! In Opération Contrebande (operatie smokkelwaar) moet je proberen in een clandestien dranklokaal uiterst geheime documenten op te sporen. In Opération Docteur Rabbit moet je infiltreren in een laboratorium voor genetisch onderzoek om een dreigend gevaar voor de volksgezondheid af te wenden. De eigenschappen waar je hier het meeste aan hebt, zijn je waarnemingsvermogen, je logisch inzicht en vooral je vaardigheden om te overleggen en samen te werken met de anderen. Napraten over deze bloedstollende ervaring kan in het Club House, een bar met 100 verschillende bieren op fles, een groot terras en allerlei activiteiten.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne