img-name-mising

Résidence Hôtelière les Vénètes

Een appartementenhotel op menselijke schaal aan de Côte Sauvage
Vakantiehuis in Le Croisic
  • Les Vénètes ligt in Le Croisic, op 50 m van het strand en dicht bij het centrum: een ideale accommodatie, met alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf op basis van zelfverzorging aan de Côte Sauvage. Uitrusten, wandelen of fietsen? Kies zelf hoe u wilt genieten van de prachtige natuur van deze streek, met de oceaan aan de ene en de zoutpannen aan de andere kant!

  • Les Vénètes ligt op 2 minuten van het strand van Port-Lin en op 15 minuten van het centrum en de winkels van Le Croisic. Het appartemenenthotel is bescheiden van formaat en heeft 3 verdiepingen. Er zijn 13 studio's en appartementen voor 2 tot 6 personen; de meeste daarvan hebben via erkerraam, balkon of terras indirect uitzicht op zee. Ze zijn uitstekend ingericht en voldoen aan de wensen van wie van comfort houdt en graag onafhankelijk is. Op verzoek kunt u ontbijten in hotel L’Océan, maar...
    Les Vénètes ligt op 2 minuten van het strand van Port-Lin en op 15 minuten van het centrum en de winkels van Le Croisic. Het appartemenenthotel is bescheiden van formaat en heeft 3 verdiepingen. Er zijn 13 studio's en appartementen voor 2 tot 6 personen; de meeste daarvan hebben via erkerraam, balkon of terras indirect uitzicht op zee. Ze zijn uitstekend ingericht en voldoen aan de wensen van wie van comfort houdt en graag onafhankelijk is. Op verzoek kunt u ontbijten in hotel L’Océan, maar u kunt er ook naartoe gaan om de beroemde “bar en croûte de sel” proeven, baars in een korst van zeezout. Le Croisic, een gezellig drukke visserij- en jachthaven, biedt uitstekende watersportmogelijkheden: zeilen, surfen, vissen... Wandelaars komen ook aan hun trekken, want vlak bij het hotel begint het wandelpad langs de Côte Sauvage. Een mooie gelegenheid om de inhammen, kapen, kliffen en grotten te ontdekken! Wat uitstapjes met kinderen betreft, mag een bezoek aan het Océarium niet op het programma ontbreken, net als een bezoek aan het Musée des Marais Salants, in Batz-sur-Mer.
Officiële website van Toerisme Bretagne