Pro engagé
  Zie foto's (2)

Restaurant Latitude 47

Van Bretagne en elders...
Restaurant in Damgan
 • Het interieur en de keuken van Latitude 47 nodigen uit om te reizen. Wanneer een inwoner van Quebec verliefd wordt op Bretagne, krijg je een restaurant waar je lekkere gerechten kunt eten van elders.

 • Waarom Latitude 47? "Het zal u niet verbazen: omdat dat de breedtegraad van Damgan is, maar ook van Quebec waarvan ik afkomstig ben. " Marc Colombe nam het hotel-restaurant twee jaar geleden over en toverde het om tot een heerlijke plek die bekroond werd met het Restaurant du Terroir label. U kunt hier genieten van twee sferen: een gezellige en ontspannen sfeer op het terras, met de voeten in het water, en een knussere sfeer binnen met stoelen in velours, een open haard... Ook de gerechten...
  Waarom Latitude 47? "Het zal u niet verbazen: omdat dat de breedtegraad van Damgan is, maar ook van Quebec waarvan ik afkomstig ben. " Marc Colombe nam het hotel-restaurant twee jaar geleden over en toverde het om tot een heerlijke plek die bekroond werd met het Restaurant du Terroir label. U kunt hier genieten van twee sferen: een gezellige en ontspannen sfeer op het terras, met de voeten in het water, en een knussere sfeer binnen met stoelen in velours, een open haard... Ook de gerechten nemen u mee op reis met baars, julienne van groenten en smaken van mango. Van buiten Bretagne komen sneetjes pitaya, een vleugje yuzu... Ook de streekproducten worden niet vergeten: oesters van Penerf, varkenstong van Dinan, vis en schaaldieren van de veiling van Lorient en de vijvers van Roscoff... Geniet ook van de kamers die allemaal uitzicht op zee hebben.
Diensten
 • Activiteiten
  • Activiteit voor onder de 3 jaar
  • Activiteit voor 3 tot 6 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 9 tot 12 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 6 tot 9 jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne