Restaurant Le Tournesol
Pro engagé

Restaurant Le Tournesol

Een zonnebloem en een appeltaart
Restaurant in Meucon
 • Mickaël Vallée is beroemd om zijn dunne appeltaart en heeft zich naar goede producten gekeerd als een zonnebloem naar de zon.

 • Mickaël Vallée is geen nieuwkomer op keukengebied aan deze kant van de Morbihan. Hij was chef-kok van de Tournesol in Saint-Avé en is 14 jaar geleden naar Meucon verhuisd. Daarvoor was hij de banketbakker van het Pressoir de Bernard Rambaud! Hij weet dus waar hij het over heeft en met name als het om zoete gerechten gaat. Hij kan zich er trouwens niet van weerhouden om u als nagerecht zijn beroemde "fijne appeltaart die ik in 1986 heb bedacht" te laten delen. Sindsdien heeft zijn palet zoete...
  Mickaël Vallée is geen nieuwkomer op keukengebied aan deze kant van de Morbihan. Hij was chef-kok van de Tournesol in Saint-Avé en is 14 jaar geleden naar Meucon verhuisd. Daarvoor was hij de banketbakker van het Pressoir de Bernard Rambaud! Hij weet dus waar hij het over heeft en met name als het om zoete gerechten gaat. Hij kan zich er trouwens niet van weerhouden om u als nagerecht zijn beroemde "fijne appeltaart die ik in 1986 heb bedacht" te laten delen. Sindsdien heeft zijn palet zoete gerechten zich natuurlijk uitgebreid. Mickaël houdt van goede producten en bakt zijn jakobsschelpen uit Saint-Brieuc op een plancha met een biologische pompoen uit de streek, hij combineert zijn "andouilles" met rivierkreeftjes, houdt net zoveel van baars als witte koolvis zonder de runderfilet Rossini links te laten liggen, met foie gras dus. "Ik zoek de waarheid in een bord, geen fantasie tegen elke prijs". Mooie Bordeauxwijnen in de kelder waarvan met uitzicht op de tuin genoten kan worden.
Diensten
 • Activiteiten
  • Activiteit voor onder de 3 jaar
  • Activiteit voor 3 tot 6 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 9 tot 12 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 6 tot 9 jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions