Rêves de mer- Saint Pol de Léon

Laat de wind je dragen
Kanoën - kajakken in Saint-Pol-de-Léon
  • In Saint-Pol-de-Léon, bij het zandstrand van Sainte Anne, aan de zuidkant van het schiereiland, is de zee je speeltuin voor een sportieve dag.

  • Aan het einde van de dijk, met een uitzicht van 360° over de baai van Morlaix, biedt het watersportcentrum sportievelingen en sensatiezoekers een hele reeks uitrustingen om de strijd met de wind aan te gaan. Aan jou de keuze. Wat dacht je van wingfoil? Of wat dacht je van een funboard? Wil je op je eigen tempo het water op? Paddleboarden en kajakken zijn echt iets voor jou! Waterwandelen, dat in elk seizoen kan worden gedaan, is het beste alternatief om de tijd te nemen en het landschap te...
    Aan het einde van de dijk, met een uitzicht van 360° over de baai van Morlaix, biedt het watersportcentrum sportievelingen en sensatiezoekers een hele reeks uitrustingen om de strijd met de wind aan te gaan. Aan jou de keuze. Wat dacht je van wingfoil? Of wat dacht je van een funboard? Wil je op je eigen tempo het water op? Paddleboarden en kajakken zijn echt iets voor jou! Waterwandelen, dat in elk seizoen kan worden gedaan, is het beste alternatief om de tijd te nemen en het landschap te bewonderen. Het hele jaar door krijg je advies en begeleiding van de gekwalificeerde instructeurs en activiteitenbegeleiders van het centrum. Ongeacht je niveau of leeftijd, het hele team van ervaren professionals begeleidt je in alle veiligheid. Er staat je een geweldige tijd te wachten!
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten