Zie foto's (5)
Son et lumière de Bon-Repos

Son et lumière de Bon-Repos

Geluid en licht in de abdij van Bon-Repos
Avonduitstapjes, Show, Cultureel, Geluid en licht in Bon Repos sur Blavet
  • Elke zomer bij het vallen van de avond wordt de abdij van Bon-Repos het decor voor een historisch fresco dat de geschiedenis van Midden-Bretagne vertelt, van het tijdperk van de gepolijste stenen tot de aanval van de Chouans, door middel van een verbazingwekkend klank- en lichtspel.

  • Van Conomor, de Bretonse Blauwbaard, tot de kruistochten en de Romeinse invasie, dompel je onder in de geschiedenis van de prachtige cisterciënzerabdij van Bon-Repos en stap terug in de tijd. Deze betoverende twee uur durende show tilt alles naar een hoger niveau: 2.000 kostuums, 400 figuranten en acteurs, honderden praalwagens en koetsen, paarden en boerderijdieren... Van het neolithicum tot de Revolutie komen 8 fresco's voor je ogen tot leven via gigantische beeldprojecties, pyrotechnische...
    Van Conomor, de Bretonse Blauwbaard, tot de kruistochten en de Romeinse invasie, dompel je onder in de geschiedenis van de prachtige cisterciënzerabdij van Bon-Repos en stap terug in de tijd. Deze betoverende twee uur durende show tilt alles naar een hoger niveau: 2.000 kostuums, 400 figuranten en acteurs, honderden praalwagens en koetsen, paarden en boerderijdieren... Van het neolithicum tot de Revolutie komen 8 fresco's voor je ogen tot leven via gigantische beeldprojecties, pyrotechnische effecten en een muzikale score die kolossale technische middelen vereisen. Dit klank- en lichtspel met zijn riddertoernooien en gevechten op een twee hectare groot podium voor de abdij zal jong en oud betoveren.
Diensten
  • Diensten
    • MiVa opvang
Uurroosters
Uurroosters
  • De 2 augustus 2024 in 22:30
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten