Zie foto's (2)

Station VTT de la Baie de Saint-Brieuc

De vrijheid van de fiets in Saint-Brieuc
Mountainbiken in Saint-Brieuc
  • Kliffen, bossen en coulissenlandschap: het mountainbikecentrum van Saint-Brieuc biedt 500 km aan gemarkeerde routes, verdeeld over 22 parcoursen voor sportievelingen of recreatieve fietsers.

  • Zet je helm op en vergeet je waterfles niet. En dan ben je klaar voor een paar mooie afdalingen en beklimmingen in een van de mooiste terreinen voor mountainbikers van het hele departement! Rond Saint-Brieuc slingeren zich meer dan 500 km aan beveiligde fietsroutes door een vrolijk mozaïek van landschappen. Duinen, weiden, rivieren, kastelen, kerken, mosselbanken... De 22 natuurroutes zijn 9 - 40 km lang en er zijn zes startplaatsen, o.a. het Maison de la Baie (Hillion), het...
    Zet je helm op en vergeet je waterfles niet. En dan ben je klaar voor een paar mooie afdalingen en beklimmingen in een van de mooiste terreinen voor mountainbikers van het hele departement! Rond Saint-Brieuc slingeren zich meer dan 500 km aan beveiligde fietsroutes door een vrolijk mozaïek van landschappen. Duinen, weiden, rivieren, kastelen, kerken, mosselbanken... De 22 natuurroutes zijn 9 - 40 km lang en er zijn zes startplaatsen, o.a. het Maison de la Baie (Hillion), het paardensportcentrum (Yffiniac), de Pont noir (Ploufragan)… De vier verschillende markeringen komen overeen met vier moeilijkheidsgraden. Groene markering: geschikt voor het hele gezin, geen relief. Blauw: recreatieve route met hetzelfde start- en eindpunt. Rood: sportieve route, technisch moeilijker. Zwart: voor de (bijna) profs, fietsers die een flinke uitdaging aankunnen.
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions