The Breizh to Be

Het beste van kajakken onderweg
Zeekajakken in Île-d'Houat
  • "De Breizh to Be" reist door de lengte en breedte van Bretagne op zoek naar de beste kajakplekken, om zelf te ontdekken, tijdens rondleidingen of in bivaks.

  • Met Yann, Pierre en Irvin is het sportieve avontuur eerst en vooral een mooi verhaal van vriendschap. De Breizh to Be bestaat uit drie vrienden die kajakinstructeur zijn, van vrijheid houden en hun passie met u willen delen. Het hele jaar door, afhankelijk van de weersomstandigheden, verplaatst het team hun boten langs de hele Bretonse kust om tochten op zee te organiseren, die intens beleefd moeten worden. De Golf van Morbihan, Saint-Lunaire, Bréhat... "The Breizh to Be" kiest de meest...
    Met Yann, Pierre en Irvin is het sportieve avontuur eerst en vooral een mooi verhaal van vriendschap. De Breizh to Be bestaat uit drie vrienden die kajakinstructeur zijn, van vrijheid houden en hun passie met u willen delen. Het hele jaar door, afhankelijk van de weersomstandigheden, verplaatst het team hun boten langs de hele Bretonse kust om tochten op zee te organiseren, die intens beleefd moeten worden. De Golf van Morbihan, Saint-Lunaire, Bréhat... "The Breizh to Be" kiest de meest aantrekkelijke sportieve en toeristische plaatsen. In de zomer richt het trio zijn activiteiten opnieuw op de Côte des Légendes, het eiland Houat en de baai van Morlaix. De ontdekkingstocht (2u30) is een gemakkelijke kennismaking met het zeekajakken. De surfski kajak - uitgerust met een roer om op de deining te surfen - is meer voor de sterken. "The Breizh to Be" organiseert ook bivaks met één of meerdere nachten onder de sterren.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten