Ty Beg ar Grapenn

Een atypische plek om nieuwe energie op te doen in het land van de koning van de Morvan
Gastenkamers in Langonnet
  • Wilt u een wandeling maken vanaf een centrale locatie in het hart van authentiek Bretagne? Of wilt u zichzelf trakteren op een weekend op het platteland als geen ander?

  • Ga naar Ty Beg Ar Grapenn, in Langonnet! Naast haar drie gastenkamers, ontvangt Sigrid u in twee houten en canvas wigwams, gelegen in een park van twee hectare. Slaapcapaciteit: tot 4 of 6 personen (inclusief een mezzanine in de grootste). Geen water of elektriciteit in deze atypische accommodatie. Maar de matrassen zijn zeer comfortabel en de ervaring uniek: op een heldere dag kunt u de sterren zien door het transparante dak. De sanitaire voorzieningen en de keuken? Ze zijn ingericht in een...
    Ga naar Ty Beg Ar Grapenn, in Langonnet! Naast haar drie gastenkamers, ontvangt Sigrid u in twee houten en canvas wigwams, gelegen in een park van twee hectare. Slaapcapaciteit: tot 4 of 6 personen (inclusief een mezzanine in de grootste). Geen water of elektriciteit in deze atypische accommodatie. Maar de matrassen zijn zeer comfortabel en de ervaring uniek: op een heldere dag kunt u de sterren zien door het transparante dak. De sanitaire voorzieningen en de keuken? Ze zijn ingericht in een nabijgelegen stacaravan! Dit mooie familiehuis is gelegen in het "Koning Morvan land", niet ver van de Voie Verte en het kanaal Nantes-Brest. De mogelijkheid om de talrijke kerken en abdijen te ontdekken, of om de herten te observeren in het natuurpark van Sterou. Iets verderop kunt u zich laten verleiden door de Roches du Diable, de Monts d'Arrée, de Vallée des Saints... Ontbijt is optioneel.
  • Capaciteit
    • Verblijfplaatsen :  2 Kamer(s)
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten