Zie foto's (7)

Villa Mât Pilote

Ruime, moderne villa met vrij uitzicht over zee
Gemeubileerd en Verblijfplaatsen in Clohars-Carnoët
  • Deze moderne villa ligt op een unieke plek, pal op het zuiden. Met een panoramisch uitzicht over zee is het een geweldige plek om met kinderen of vrienden te genieten van het goede leven aan de Côte des Mégalithes.

  • Droomt u van een unieke omgeving voor uw vakantie in de streek rond Quimperlé? Ogen dicht en stel u voor dat u hier zit, aan de oceaan, echt alleen... De zeelucht die energie geeft, de zon die u verwarmt: welkom in Villa Mat Pilote! Het ruime en moderne huis is helemaal gerenoveerd, een perfecte plek om van de rust te genieten met kinderen of vrienden. Er is plaats voor 14 personen. Het huis ligt bij de zee, op 100 m van het strand, in een grote, omheinde tuin. De voorzieningen zijn van hoog...
    Droomt u van een unieke omgeving voor uw vakantie in de streek rond Quimperlé? Ogen dicht en stel u voor dat u hier zit, aan de oceaan, echt alleen... De zeelucht die energie geeft, de zon die u verwarmt: welkom in Villa Mat Pilote! Het ruime en moderne huis is helemaal gerenoveerd, een perfecte plek om van de rust te genieten met kinderen of vrienden. Er is plaats voor 14 personen. Het huis ligt bij de zee, op 100 m van het strand, in een grote, omheinde tuin. De voorzieningen zijn van hoog niveau: er is bijvoorbeeld een binnenzwembad, een spelletjeskamer met biljart en voetbalspel. Alle ruimte voor ontspanning en afstand nemen. Geniet van het moment, zoek ontspanning op het terras en bewonder de fraaie zonsondergang. Wat doen we morgen? De Côte des Mégalithes verkennen met landschappen die vastgelegd zijn door de schilders van de school van Pont-Aven, het charmante Quimperlé bezoeken of langs de haven van Doëlan slenteren?
  • Capaciteit
    • Verblijfplaatsen :  14 Personen
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten