Zie foto's (8)

Visite de Batz-sur-Mer

Een rondleiding met gids in Batz-sur-Mer
in Batz-sur-Mer
  • Aan de voet van de vestingmuren van Guérande, tussen de oceaan en de zoutpannen, ligt Batz-sur-Mer, met zijn vier dorpen. U ontdekt hun schoonheid tijdens een wandeling met gids, een bijzondere excursie of een avondwandeling.

  • Prachtige stranden met fijn zand, een ongerepte kust, een mysterieuze kapel, een snufje zout, een grote bunker... Batz-sur-Mer is een smaakvolle mix van strandplezier en cultuur, op menselijke maat. Niets beter dan een bezoek met gids om dat te proeven. Van voorjaar tot herfst heeft de VVV een mooi aanbod aan thematische excursies met een goede gids. Wat doet een paludier, een zoutzieder, eigenlijk? Wie zijn de belangrijke historische figuren van deze gemeente? Welke wilde planten zijn...
    Prachtige stranden met fijn zand, een ongerepte kust, een mysterieuze kapel, een snufje zout, een grote bunker... Batz-sur-Mer is een smaakvolle mix van strandplezier en cultuur, op menselijke maat. Niets beter dan een bezoek met gids om dat te proeven. Van voorjaar tot herfst heeft de VVV een mooi aanbod aan thematische excursies met een goede gids. Wat doet een paludier, een zoutzieder, eigenlijk? Wie zijn de belangrijke historische figuren van deze gemeente? Welke wilde planten zijn eetbaar? Welke geheimen schuilen in kerken en kapellen? Naast een heel aantal bijzondere bezoeken zijn er ook uitstapjes waarbij u kennis maakt met lokale producten en specialiteiten. Vakantie in Batz-sur-Mer is ook een mooie gelegenheid om de beginselen te leren van strandvissen, om de zoutpannen te zien bij ondergaande zon, of de legendarische verhalen erover te horen. Volg gewoon de gids!
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne