Zie foto's (8)

Visites guidées des Falaises d'Armor

De hoogste kliffen van Bretagne
Rondleiding met gids in Lanvollon
  • Tussen zee en land liggen de Falaises d'Armor, hoge kliffen die 14 km woeste kust, stranden en rotsige kapen beschermen. Een ideale plek om bij te komen, heel dicht bij de natuur.

  • De kliffen van Plouha zijn de hoogste van Bretagne. Het hoogste punt ligt op 104 m; vanaf daar hebt u een geweldig uitzicht over de scherp ingesneden kust van de Goëlo-streek. Aan de voet van de kliffen liggen kleine kreken tussen de rotsen en typisch Bretonse havens, een duidelijk bewijs voor de sterke band met de zee. De haven van Gwin Zegal is een van de twee laatste havens in Bretagne waar je nog aanmeert langs houten palen. De boten worden vastgelegd aan boomstammen die met wortel en al...
    De kliffen van Plouha zijn de hoogste van Bretagne. Het hoogste punt ligt op 104 m; vanaf daar hebt u een geweldig uitzicht over de scherp ingesneden kust van de Goëlo-streek. Aan de voet van de kliffen liggen kleine kreken tussen de rotsen en typisch Bretonse havens, een duidelijk bewijs voor de sterke band met de zee. De haven van Gwin Zegal is een van de twee laatste havens in Bretagne waar je nog aanmeert langs houten palen. De boten worden vastgelegd aan boomstammen die met wortel en al in de zeebodem zijn gezet. Een tocht door dit gebied brengt u ook bij andere bezienswaardigheden, verder het binnenland in. Bij Lanvollon wordt het dal overbrugd door een meer dan 100 jaar oude viaduct. De taxus die op het plein naast de kerk van Pommerit-le-Vicomte staat, is ruim 1000 jaar oud en is daarmee ouder dan de kerk. Dankzij al die prachtige en bijzondere plekjes is het gebied rond de Falaises d'Armor een van de meest aantrekkelijke stukjes Bretagne.
  • Gesproken talen
    • Frans
Diensten
  • Diensten
    • Dieren toegelaten
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten