Zie foto's (8)

Voilier Le Skellig

Skellig, een "Dame d'Iroise"
Traditioneel zeilen in Douarnenez
  • Deze kreeftvisser is een puur product van de Ateliers de l'enfer en laat u kennismaken met het maritieme- en natuurlijke erfgoed in de baai van Douarnenez.

  • Op deze elegante kreeftvisser, een vogel op de open zee met uitzonderlijke kwaliteiten, proeft u de charme van traditie. Ontdek een nieuwe wereld van hout, vlas en zeilen met ouderwetse kleuren ... Met de bemanning hijst u de fok of de bezaan en neemt deel aan de manoeuvre in een vriendschappelijke sfeer. Na een paar keer laveren door de baai, legt de Skellig aan op een beschutte plek bij de kliffen van de Cap de la Chèvre. Een prachtige plek om te picknicken en rustig de genieten van de...
    Op deze elegante kreeftvisser, een vogel op de open zee met uitzonderlijke kwaliteiten, proeft u de charme van traditie. Ontdek een nieuwe wereld van hout, vlas en zeilen met ouderwetse kleuren ... Met de bemanning hijst u de fok of de bezaan en neemt deel aan de manoeuvre in een vriendschappelijke sfeer. Na een paar keer laveren door de baai, legt de Skellig aan op een beschutte plek bij de kliffen van de Cap de la Chèvre. Een prachtige plek om te picknicken en rustig de genieten van de rust in een ongerepte, beschermde omgeving. Een zeldzaam, onvergetelijk privilege Al varend langs het vogelreservaat van Cap Sizun, bewondert u de duik van een jan-van-gent, de knuffels van de zeekoeten of de vlucht van een alpenkraai. Een betoverende tocht die u vele herinneringen zal geven. Een laatste kom cider en het is tijd voor het afscheid, met de belofte dat u snel terugkomt!
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten