img-name-mising

Voilier traditionnel Le Grand Bleu

Gemoedelijke tochten op zee en bijzondere overnachtingen aan boord
Traditioneel zeilen in Camaret-sur-Mer
  • In Camaret kun je aan boord stappen van Le Grand Bleu voor een boottocht over het Mer d’Iroise of een bijzondere overnachting bij Port Vauban. Vaar in alle rust aan boord van een ouderwets zeilschip en maak kennis met de sfeer van een jachthaven!

  • Le Grand Bleu heeft zijn thuishaven in Camaret, op het schiereiland Crozon. Het is een replica van een 8,50 m lange kreeftenvisser. Brigitte, schipper en zeilinstructrice, heeft dit comfortabele en stabiele schip gekocht om haar passie voor het zeilen op een eenvoudige en authentieke manier met anderen te delen. Je kunt kiezen voor een kennismakingstocht, de techniek van het zeilen, een avond aan boord of een ontdekkingstocht. Waar gaat de tocht naartoe, naar de Pointe du Grand Gouin, naar...
    Le Grand Bleu heeft zijn thuishaven in Camaret, op het schiereiland Crozon. Het is een replica van een 8,50 m lange kreeftenvisser. Brigitte, schipper en zeilinstructrice, heeft dit comfortabele en stabiele schip gekocht om haar passie voor het zeilen op een eenvoudige en authentieke manier met anderen te delen. Je kunt kiezen voor een kennismakingstocht, de techniek van het zeilen, een avond aan boord of een ontdekkingstocht. Waar gaat de tocht naartoe, naar de Pointe du Grand Gouin, naar Les Tas de Pois, naar Bertheaume of naar Le Goulet? Aan boord is er voor iedereen wel iets te doen. Je kunt aan het roer staan, de zeilen hijsen of helpen bij de verschillende zeilmanoeuvres. Zeilcursus, schiemanswerk (knopen leggen), observeren van de fauna, ontdekken van de baai of gewoon ontspannen rond een picknick met lokale producten… wat je ook kiest, tijdens de activiteit weet Brigitte je het gevoel te geven dat haar boot "van jou" is! Als je nog wat langer wilt genieten, kun je een overnachting aan boord reserveren. Je maakt dan kennis met de sfeer in de haven en kunt je zeemansdromen dromen op het wiegen van de golven.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne