Zie foto's (4)

VVF Club Intense Les Plages de Guérande

Tussen oceaanstranden en zoutpannen
Vakantiedorpen in La Turballe
 • Het vakantiepark van La Turballe bestaat uit huizen langs de oceaan, die bijeen staan in een tiental groepen, als traditionele Bretonse dorpjes. Het familiepark ligt op het schiereiland Guérande; het is een heerlijke plek om te ontspannen, omringd door ongerepte natuur.

 • Doe je ogen maar dicht en stel je een terrein voor van 10 ha groot waar een tiental minidorpjes verscholen ligt, met fraaie appartementen voor maximaal 6 personen. Welkom thuis, in VVF de La Turballe! Wat je ook kiest, volpension, halfpension of een gehuurde accommodatie, in deze oase van rust kan je vakantie niet anders dan ontspannen zijn.
  Wil je echt even rust? In de Baby Club kan je kind terecht als het 3 maanden of ouder is! Voor kinderen en jongeren worden er de hele dag gezellige...
  Doe je ogen maar dicht en stel je een terrein voor van 10 ha groot waar een tiental minidorpjes verscholen ligt, met fraaie appartementen voor maximaal 6 personen. Welkom thuis, in VVF de La Turballe! Wat je ook kiest, volpension, halfpension of een gehuurde accommodatie, in deze oase van rust kan je vakantie niet anders dan ontspannen zijn.
  Wil je echt even rust? In de Baby Club kan je kind terecht als het 3 maanden of ouder is! Voor kinderen en jongeren worden er de hele dag gezellige buitenactiviteiten georganiseerd. Tussen twee duiken in het verwarmde zwembad door moet je vooral kennismaken met de specialiteiten van het restaurant. Op het menu: mosselen met frites, zuurkool met vis en schaaldieren en natuurlijk verse producten van de visafslag! Wie van geschiedenis, van de natuur of van de oceaan houdt, zit hier helemaal goed, met de zoutpannen van Guérande, het Parc National de Brière, en de kleine weggetjes naar Le Croisic...
 • Milieu
  • Uitzicht op zee
Diensten
 • Inrichting
  Gezinskamer
Officiële website van Toerisme Bretagne