Pro engagé
VVF Villages le Moulin de Praillane

VVF Villages La Côte Guérandaise

Op het schiereiland Guérande hebt u de keus
Vakantiedorpen in Piriac-sur-Mer
  • Op een met bomen begroeid terrein, op 300 m van de kust, vindt u dit vakantiepark waar u kunt kiezen uit kamers, houten chalets of appartementen met een terras of een balkon. In Zuid-Bretagne kiest u zelf welke formule het best bij u past!

  • Het park ligt op 3 km van het pittoreske dorpje Piriac-sur-Mer, in een beschermd kustgebied, ideaal voor liefhebbers van authenticiteit. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 8 personen, zodat ook grote gezinnen er terecht kunnen. Door het overdekte en verwarmde zwembad, de spelletjes en (sport)activiteiten wordt het verblijf voor de ouders en voor kinderen nog leuker. Ontdekken wat de regio op culinair terrein te bieden heeft, kan vlak bij huis beginnen, tijdens een speciale...
    Het park ligt op 3 km van het pittoreske dorpje Piriac-sur-Mer, in een beschermd kustgebied, ideaal voor liefhebbers van authenticiteit. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 8 personen, zodat ook grote gezinnen er terecht kunnen. Door het overdekte en verwarmde zwembad, de spelletjes en (sport)activiteiten wordt het verblijf voor de ouders en voor kinderen nog leuker. Ontdekken wat de regio op culinair terrein te bieden heeft, kan vlak bij huis beginnen, tijdens een speciale streekmaaltijd. Verder kunt u tochtjes maken door de zoutmoerassen, wandelen langs de lange stranden van La Baule, door de haven van Le Croisic of in het regionaal natuurpark Brière.
Diensten
  • Inrichting
    Gezinskamer
Officiële website van Toerisme Bretagne
Onze suggesties