1-rennes-crtb-ad4291-prie-guillaume.jpg
©PRIE Guillaume

Rennes en de toegangspoorten van Bretagne

Welkom in de hoofdstad van Bretagne! Laat je verrassen door de vrolijke sfeer in deze hippe, moderne en creatieve regio. Jeugdig optimisme, dynamiek en veel cultuur, dat is wat Rennes en de omliggende steden te bieden hebben. Samen vormden ze een linie van forten, die ooit de toegang tot de streek bewaakten. Rennes is goed te bereiken nu er vanuit Amsterdam een directe vlucht is en met de TGV ben je er vanuit Parijs in anderhalf uur. Een ideale bestemming voor een stedentrip, terwijl je tegelijkertijd geniet van de schitterende natuur!

Wat je echt niet mag missen

Bijzonder, algemeen erkend, de moeite waard: als je een handvol plekken zou moeten aanwijzen die je echt gezien moet hebben om de ziel van de streek te doorgronden, staan deze plekken zeker op het lijstje! Hier zie je ze in één oogopslag, de bezienswaardigheden die je niet mag missen.

Je verblijf voorbereiden

Inspiratie voor een weekendje weg of voor een droomovernachting, plekken om te bezoeken, een overzicht van wat er in de buurt te doen is… we hebben het allemaal op een rij gezet!

Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten