domaine-de-dihan-emmanuel-berthier.jpg
©Ploemel, domaine de Dihan et ses hebergements touristiques avec ses cabanes dans les arbres.|BERTHIER Emmanuel

Duurzaam op vakantie in Bretagne

Deel een nieuwe horizon. Bedenk een vakantie met nieuwe contouren: groener, met meer respect voor de wereld om ons heen, voor natuurlijke hulpbronnen, voor de medemens, voor onszelf. Je verrijken met dat wat niet te koop is, je nieuwsgierigheid prikkelen, zuinig zijn op wat bewaard moet worden maar tegelijk genieten van je vakantie, daar nodigt Bretagne je toe uit. Tijd voor een onvergetelijke vakantie, zero-emissie, maar met de smaak van vrijheid en geluk.

 

Terug naar de bron van het reizen

Er zijn duizend-en-een mogelijkheden voor een milieubewuste vakantie in Bretagne. Je zaait een klein zaadje dat bijdraagt aan een duurzamer leven voor nu en een betere toekomst voor later: je laat de auto staan, ontdekt beschermde planten- en diersoorten, went jezelf een paar goede gewoontes aan, ontmoet inwoners van Bretagne die een passie hebben voor hun streek. Een rondje langs de gedragsregels voor een verantwoord leven!

Voorbereiding van de vakantie

de beste adressen voor een verantwoorde vakantie

Ben je bezorgd voor onze planeet Aarde? Wil je voor je vakantie in Bretagne geen concessies doen aan je duurzame levensstijl, maar wil je evenmin inleveren op comfort en plezier: kijk en lees maar mee! Accommodaties, restaurants, activiteiten: onze selectie van milieubewuste adressen vind je hier!

Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten